augusti 15, 2022

Sjuksköterska sökes till vår Neurologmottagning

Om Migränhjälpen

Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare och sjuksköterskor. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Ny klinik

Migränhjälpen ansöker nu om att starta en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få vara med i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Migränhjälpen arbetar du på mottagning med kallelser, botoxinjektioner och du assisterar läkare med förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar dessutom med migränsjukvård på distans med motiverande samtal och uppstart av injektionsbehandlingar. Du handleder nya kollegor och rapporterar till kvalitetsregister. Du utvecklar våra flöden och processer tillsammans med vår medicinskt ledningsansvariga läkare.

Erfarenhet och krav

Svensk legitimation som sjuksköterska. Erfarenhet av neurologisk mottagning eller avdelning är meriterande. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark med utveckling av digital vård.

Anställningsvillkor

Heltid, eller enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på GKS. Individuell lönesättning. Heltid 40 h / vecka med möjlighet till deltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.

Ansök

Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 22 augusti. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor

T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se

juni 30, 2022

Vårdadministrativt ansvarig/Medicinsk sekreterare sökes till Migränhjälpen

Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Ny klinik
Migränhjälpen har ansökt om att starta en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och Botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få en central roll i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.

Dina arbetsuppgifter
Som Vårdadministrativt ansvarig arbetar du direkt under vår verksamhetschef. Du får ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Uppgifterna innefattar medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsregistrering, statistikhantering och övriga administrativa uppgifter. Vi arbetar främst i Webdoc och kommunikationsplattformen Curoflow.

Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av avstämningsfunktionen, vårdfaktura, EK samt varit lokal systemadministratör.

Erfarenhet och krav
Utbildad medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Erfarenhet av neurologisk vård är meriterande. Du förstår att flytta ”schackpjäser” på rätt sätt för att vinna effektivitet. Du förstår vikten av bra flöde i vården. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark i utveckling av digital vård.

Anställningsvillkor
Heltid, eller deltid, enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på vid Gamla Karolinska sjukhuset. Individuell lönesättning. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.

Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 15 augusti. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se  Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se

maj 12, 2022

Marknadsförare sökes till en ny digital vårdgivare – Migränhjälpen

Kort om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat, offentligt finansierad digital vårdgivare. Det finns idag ca 200 000 patienter med kronisk migrän där idag endast 5-10 % får adekvat vård och behandling. Vi har därför skapat den första digitala specialistmottagningen för människor med svår huvudvärk och migrän. Med en effektiv digital algoritm, elektronisk huvudvärksdagbok samt en nära dialog med de vårdsökande via chatt, video- eller telefonsamtal, arbetar vi för att tillgodose rätt vård för denna underbehandlade patientgrupp. Vi är ett spännande startup-bolag som erbjuder fina möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi tog emot våra första patienter i slutet av augusti 2020 och har nu redan tagit emot över 4000 patienter. Nu är vi även på gång och ansöker om att öppna en egen fysisk mottagning i Stockholm. Läs mer på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Dina arbetsuppgifter
Som marknadsansvarig på Migränhjälpen kommer du dels att arbeta direkt mot patienter för att få dem att hitta fram till oss, samt även hitta lämpliga samarbetspartners för att öka patientinflödet. Du ska kunna digital marknadsföring, såsom google ads, FB och Insta. För att kunna nå ut till alla patienter behöver vi bredda vår marknadsföring så vi ser gärna en person som kan ta egna initiativ och hitta nya vägar.

Här har du stora möjligheter att påverka vårt företags framtida utveckling och resa mot en allt större vårdgivare i Sverige där vi snart även kommer att gå internationellt då vårt fokus är att växa och skala vidare.

Arbetslivserfarenhet och krav
Vi letar efter en driven person med minst 5 års erfarenhet av bla digital marknadsföring. Personen ska:

 • Kunna utveckla och implementera digitala strategier inklusive patientrekrytering
 • Ha en stor förståelse för de olika marknadsföringskanalerna som finns för att vi ska kunna optimera vår marknadsföring och få in nya patienter, att både kortsiktigt kunna driva in patienter och långsiktigt bygga vårt varumärke
 • Ha erfarenhet av att arbeta med google ads, Instagram, FB och annan betald media samt olika analysverktyg
 • Ha förståelse för patientresan på vår hemsida och hur vi ska göra för att SEO- optimera sidan
 • Kunna hitta samarbetspartner och sluta avtal med tex Försäkringsbolag, Apotek etc
 • Ha sinne för siffror och analys

Personen ska brinna för att utveckla och förbättra verksamheten. Han/hon ska gärna ha erfarenhet av liknande projekt, eller att ha arbetat i en start-up. Personen ska gärna vara initiativrik och van att arbeta självständigt men kommer att vara med i den informella ledningsgruppen där beslutsvägarna är korta. Högskoleutbildning krävs.

Övrigt
Vi är idag 10 personer som arbetar på företaget plus 20 deltidsneurologer. Vi har kontor i centrala Stockholm på Scheelegatan, samt i Jönköping. Du kan arbeta en del hemifrån, men det är en klar fördel att bo nära Stockholm.

Vad erbjuder vi?

 • En central roll i utvecklingen av en modern digital huvudvärksklinik som nu tar steget till att även ha en fysisk mottagning
 • Vara med och sätta den strategiska planen framåt
 • Arbete inom den växande sektorn Digital Hälsa i ett ungt och dynamiskt bolag
 • Stor frihet och flexibilitet vad gäller arbetstider och andra villkor
 • Goda personliga utvecklingsmöjligheter

Lön och arbetsvillkor

Individuell lönesättning tillämpas med en kombination av fast lön och optionsprogram.

Anställningsvillkor
Heltid

Provanställning som övergår till tillsvidareanställning efter 6 månader.

Ansök

Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Så skicka in din ansökan så fort du kan, dock senast den 3 juni. Maila till jobbansokan@migranhjalpen.se

Vi ser fram emot din ansökan.

maj 12, 2022

Migränhjälpen söker verksamhetschef / sjuksköterska / läkare

Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Ny klinik
Migränhjälpen ansöker nu om att starta en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och Botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få en central roll i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetschef för Migränhjälpen arbetar du direkt under VD. Du leder och fördelar verksamheten både digital och fysisk. Du arbetar i nära samarbete med vår medicinskt ledningsansvariga läkare och tillsammans skapar ni effektiva arbetssätt för digital och fysisk vård. Du ser till att den allmänneurologiska mottagningen i varje stund är maximalt effektiv. Du ser till att våra team på neurologkliniken, som består av heltidsarbetande läkare och sjuksköterskor, väl integreras i arbetet i det digitala teamet för kronisk migrän. Du ansvarar och utvecklar vårt ledningssystem för God vård. Du ser till att varje medarbetare utvecklas och att kliniken kan hjälpa så många invånare att den är ekonomiskt effektiv.

Erfarenhet och krav
Kompetens som sjuksköterska eller läkare. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Erfarenhet av neurologisk vård är meriterande. Du förstår att flytta ”schackpjäser” på rätt sätt för att vinna effektivitet. Du förstår vikten av bra flöde i vården. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark i utveckling av digital vård.

Anställningsvillkor
Heltid, eller deltid, enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på GKS. Individuell lönesättning. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.

Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 1 juni. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se  Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se

maj 12, 2022

Migränhjälpens fysiska klinik söker specialist i neurologi

Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare och sjuksköterskor. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Ny klinik
Migränhjälpen ansöker nu om att starta en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få en central roll i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.

Dina arbetsuppgifter
Som neurolog på Migränhjälpen är det du som ansvarar för bedömning av inkommande remisser, tar emot besök, bedömer och behandlar patienter inom hela det allmänneurologiska spektret. Du gör också en del distans besök ffa. för kronisk migrän. Du handleder och yrkesutvecklar sjuksköterskor och ST läkare. Du utvecklar våra flöden och processer tillsammans med vår medicinskt ledningsansvariga läkare. Möjlighet att axla rollen som enhetens verksamhetschef finns.

Erfarenhet och krav
Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom neurologi. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark med utveckling av digital vård.

Anställningsvillkor                                                                                                                                                             Heltid, eller enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på GKS. Individuell lönesättning. Heltid 40 h / vecka med möjlighet till deltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.

Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 1 juni. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se  Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se

maj 12, 2022

Migränhjälpens distansklinik söker specialister i neurologi – extraarbete

Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Vår verksamhet
Migränhjälpen bedriver distansvård för patienter med migrän. Vi driver migränvård på primärvårdsnivå med Region Halland som beställare. Dessutom ansöker vi nu om att starta en specialiserad fysisk klinik på Gamla Karolinska sjukhuset med Region Stockholm som beställare. Distansvården sköts med asynkron chatt eller videomöte. Den bedrivs med fördel på deltid, icke kontorstid och på valfri plats. Du arbetar i vår kommunikationsplattform och journalför i Webdoc. Du har tillgång till sjuksköterskor för livsstilssamtal och uppstartsmöten inför injektionsbehandling samt botoxinjektioner. Du samarbetar nära med vårt huvudkontor som kommer vara beläget på Gamla Karolinska sjukhuset. Du tillsammans med övriga teamet är med och vidareutvecklar rutiner och vår plattform så att patientarbetet hela tiden blir mer effektivt. Du gör skillnad för invånare som inte kommer i kontakt med specialistkompetent neurolog på sin hemort. Du har hos oss stora möjligheter att påverka företagets framtid och så småningom även en internationell etablering.

Dina arbetsuppgifter
Som läkare på Migränhjälpen är det du som ansvarar för bedömning av inkommande ärenden, tar digitala besök, bedömer och förskriver läkemedel och annan behandling. Du arbetar per ärende.

Erfarenhet och krav
Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens eller ST inom neurologi. Även andra specialistexamen som smärtläkare eller allmänmedicin kan komma i fråga. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Vi tror att du är en driven person som brinner för att hjälpa invånare som inte kommer fram i sin vårdapparat. Du utmana genom att bryta ny mark inom vårdens digitala utveckling.

Anställningsvillkor                                                                                                                                                                
Deltid. Betalt per hanterat ärende.

Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 1 juni. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se  Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se

januari 3, 2022

Sjuksköterska sökes till en ny digital vårdgivare i Stockholm – Migränhjälpen

Kort om Migränhjälpen
migrän där endast 5-10 % får den hjälp de behöver. För att få en korrekt diagnos och bla få möjlighet att få tillgång till nya effektiva läkemedel så krävs bedömning av neurolog. Vi har nu startat den första digitala specialistmottagningen för människor med svår huvudvärk och kronisk migrän. Med digitala hjälpmedel, mänsklig vårdkompetens, samt en nära dialog med de vårdsökande arbetar vi för att tillgodose att patienterna får rätt vård. Vi gör det framförallt genom digital chatt men video eller telefon kan också förekomma. Vi är i en startup-fas och erbjuder fina möjligheter att växa tillsammans med oss. Vi började ta in patienter i slutet av augusti 2020 och har redan fått in över 3200 patienter, och växer snabbt vidare. Läs mer på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos Migränhjälpen möter du patienten via digital chatt i första hand, och telefon och video vid behov. Läkaren ställer diagnos och sätter in läkemedelsbehandling vid behov. Tidigare har det funnits alternativ såsom betablockare, antidepressiva, antiepileptika och Botox®. Men nu har det kommit flera nya läkemedel, CGRP hämmare, så det är än viktigare att identifiera och diagnostisera patienterna korrekt. På dina patientbesök kommer du att ge rådgivning kring olika livsstilsfaktorer såsom sömn, motion och kost Du kommer att ha kontakt med patienterna för att kontrollera och följa upp hur behandlingen går. Patienten ska kontinuerligt fylla i sin patientdagbok för att kunna påvisa effekt av behandling och här blir du en nyckelperson i att hjälpa till, bedöma och guida. Din roll som sjuksköterska kommer även komma att innefatta att du genomför Botox® behandlingar. Du kommer att få utbildning i huvudvärksområdet och migrän av vår medicinskt ansvarige neurolog. Du kommer att arbeta i vår plattform och journalföra i VAS och har tillgång till NPÖ (Nationell Patientöversikt) i din yrkesroll och ha ett nära samarbete med läkarna. I och med att vi är ett litet företag till att börja med, så är det viktigt att man är driven och inte rädd för att hugga in på olika arbetsuppgifter som kanske ibland ligger lite utanför det primära ansvarsområdet.

Om dig
Vem söker vi?

 • Dig som ser möjligheter istället för hinder
 • Dig som vill utvecklas och bredda din kunskap och kompetens
 • Dig som kan arbeta utifrån både ett patientperspektiv och privat företagsperspektiv
 • Dig som är snabblärd och bekväm med att hantera kommunikation digitalt
 • Dig som vill arbeta på kontor och möta patienter digitalt
 • Dig som är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet
 • Dig som är lyhörd, noggrann och har en hög ansvarskänsla

Arbetslivserfarenhet och krav
Legitimerad sjuksköterska, grundutbildad med minst 2 års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och bra på att formulera dig i skrift. Meriterande är om du jobbat med smärta/huvudvärk tidigare eller med försäkringsärenden. God datorvana krävs.

Övrigt
Du kommer också ha en nära kontakt med vår resterande personal i Stockholm och Jönköping samt våra läkare som finns spridda runt om i landet Arbetstider är normalt kontorstid mån-fre, 08.30-17.30 eller 8.00-17.00, heltid. Arbetsplats: Scheelegatan 28 på Kungsholmen i Stockholm. Arbete kommer att ske hemifrån samt på kontoret. Tillträde from 1 Feb 2022, eller enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi?

 • Göra något ingen annan tidigare gjort
 • Arbeta inom Digital Hälsa som är ett område som växer mycket kraftigt
 • Arbeta med en alldeles unik affärsmodell
 • Kompetensutveckling och utbildning
 • Goda utvecklingsmöjligheter

Du kommer i händelse av anställning erbjudas en introduktionsutbildning. I övrigt bjuder vi på ett härligt arbetsklimat, högt i tak och stimulerande arbetsuppgifter.

Lön och arbetsvillkor
Individuell lönesättning tillämpas.

 • Fast lön + bonus
 • Försäkringar
 • Sjuklön
 • Semester
 • Friskvårdsbidrag

Anställningsvillkor
Hel- eller deltid
Provanställning som övergår till tillsvidareanställning efter 6 månader.

Ansök!

Vi välkomnar ansökningar löpande så vänligen skicka in CV och personligt brev snarast, dock senast 31 Januari.
Glöm inte telefonnummer så att vi kan nå dig.

Maila till jobbansokan@migranhjalpen.se

Vi ser fram emot din ansökan.

januari 3, 2022

Vikarierande sjuksköterska sökes till en ny digital vårdgivare i Jönköping – Migränhjälpen

Kort om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat, offentligt finansierad digital vårdgivare. Det finns idag ca 200 000 patienter med kronisk migrän där endast 5-10 % får den hjälp de behöver. För att få en korrekt diagnos och bla få möjlighet att få tillgång till nya effektiva läkemedel så krävs bedömning av neurolog. Vi skapar nu den första digitala specialistmottagningen för människor med svår huvudvärk och kronisk migrän. Med digitala hjälpmedel, mänsklig vårdkompetens, samt en nära dialog med de vårdsökande arbetar vi för att tillgodose att patienterna får rätt vård. Vi gör det framförallt genom digital chatt men video eller telefon kan också förekomma. Vi är i en startup-fas och erbjuder fina möjligheter att växa tillsammans med oss. Företaget började ta in patienter i Augusti 2020 och har redan fått in över 3200 patienter, och växer snabbt vidare. Läs mer på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos Migränhjälpen möter du patienten via digital chatt i första hand, och telefon och video vid behov. Läkaren ställer diagnos och sätter in läkemedelsbehandling vid behov. Tidigare har det funnits alternativ såsom betablockare, antidepressiva, antiepileptika och Botox®. Men nu har det kommit flera nya läkemedel, CGRP hämmare, så det är än viktigare att identifiera och diagnostisera patienterna korrekt. Du kommer att ha kontakt med patienterna för att kontrollera och följa upp hur behandlingen går. Patienten ska kontinuerligt fylla i sin patientdagbok för att kunna påvisa effekt av behandling och här blir du en nyckelperson i att hjälpa till, bedöma och guida. På dina patientbesök kommer du att ge rådgivning kring olika livsstilsfaktorer såsom sömn, motion och kost. Du kommer att få utbildning i huvudvärksområdet och migrän av vår medicinskt ansvarige neurolog. Du kommer att arbeta i vår plattform och journalföra i VAS och har tillgång till NPÖ (Nationell Patientöversikt) i din yrkesroll och ha ett nära samarbete med läkarna. I och med att vi är ett litet företag till att börja med, så är det viktigt att man är driven och inte rädd för att hugga in på olika arbetsuppgifter som kanske ibland ligger lite utanför det primära ansvarsområdet.

Om dig
Vem söker vi?

 • Dig som ser möjligheter istället för hinder
 • Dig som vill utvecklas och bredda din kunskap och kompetens
 • Dig som kan arbeta utifrån både ett patientperspektiv och privat företagsperspektiv
 • Dig som är snabblärd och bekväm med att hantera kommunikation digitalt
 • Dig som vill arbeta på kontor/hemifrån och möta patienter digitalt
 • Dig som är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet
 • Dig som är lyhörd, noggrann och har en hög ansvarskänsla

Arbetslivserfarenhet och krav
Legitimerad sjuksköterska, grundutbildad med minst 2 års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och bra på att formulera dig i skrift. Meriterande är om du jobbat med smärta/huvudvärk tidigare eller med försäkringsärenden. God datorvana krävs.

Övrigt
Du blir en av våra två sjuksköterskor i Jönköping där vi sitter tillsammans med Curoflow. Ni två kommer att ansvara för det nyöppnade kontoret och kunna sätta er egen prägel på arbetet. Ni kommer också ha en nära kontakt med vår resterande personal i Stockholm samt våra läkare som finns spridda runt om i landet. Arbetstider är normalt kontorstid mån-fre, 08.30-17.30 eller 8.00-17.00, heltid. Arbetet sker både på kontoret och hemifrån. Arbetsplats: Jönköping, Österängsvägen 4. Tillträde from 24 Jan 2022, eller enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi?

 • Göra något ingen annan tidigare gjort
 • Arbeta inom Digital Hälsa som är ett område som växer mycket kraftigt
 • Arbeta med en alldeles unik affärsmodell
 • Kompetensutveckling och utbildning
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Både kunna arbeta hemifrån och på kontoret

Du kommer i händelse av anställning erbjudas en introduktionsutbildning. I övrigt bjuder vi på ett härligt arbetsklimat, högt i tak och stimulerande arbetsuppgifter.

Lön och arbetsvillkor
Individuell lönesättning tillämpas.

 • Fast lön
 • Försäkringar
 • Sjuklön
 • Semester

Anställningsvillkor
Vikariat på hel- eller deltid from 220124 tom 220831. Migränhjälpen växer kraftigt så det kan finnas möjlighet att få en tillsvidareanställning efter vikariatet är slut och vår sjuksköterska kommer tillbaka från sin föräldraledighet.

Ansök!

Vi välkomnar ansökningar löpande så vänligen skicka in CV och personligt brev snarast, dock senast den 17 Januari. Glöm inte telefonnummer så att vi kan nå dig.

Maila till jobbansokan@migranhjalpen.se

Vi ser fram emot din ansökan.

november 25, 2021

Migränforum den 15 december 2021

Vill veta mer om migrän kan du delta på Migränforum den 15 december.

Läs mer på www.levamedmigran.se.

november 12, 2021

Migränhjälpen blir en digifysisk mottagning

Migränhjälpen är en digital specialistklinik för behandling av patienter med svår huvudvärk och migrän. Bolaget startade i augusti 2020 och har redan fått in över 3000 patienter. Nu öppnar Migränhjälpen en fysisk mottagning i Stockholm för att även kunna erbjuda patienter med kronisk migrän behandling med Botoxinjektioner.

Det finns cirka 200 000 personer bara i Sverige som har kronisk migrän och endast runt 10 % av dem har hittills fått adekvat hjälp. Det råder stor neurologbrist i Sverige och ännu större brist på huvudvärksinriktade specialister.

 • Därför är det extra positivt att vi nu har 20 neurologer som arbetar deltid för oss, säger neurolog Johan Nyberg, en av initiativtagarna och grundarna. Uppenbarligen vill neurologkollegor runt om i Sverige vara med på vår resa mot en mer effektiv och modern migränvård.

Pandemin har skyndat på digitaliseringen av vården i Sverige och den utvecklingen fortsätter vara stark. Migränhjälpen är den första digitala kliniken i världen för behandling av patienter med svår migrän. I och med öppnandet av mottagningen i Stockholm, som underleverantör till en neurologmottagning inom Vårdval Neurologi, så kan Migränhjälpen nu erbjuda all typ av förebyggande läkemedelsbehandling vid kronisk migrän.

 • Efter att ha varit verksamma i över ett år så har vi väldigt många nöjda patienter och jag ser detta som ett stort steg att kunna erbjuda patienterna den här möjligheten. Nu får vi hoppas att politikerna tar sitt ansvar och introducerar en digital nationell specialistläkartaxa så att fler patienter kan få hjälp, avslutar Mattias Bodin, VD och medgrundare.
Fr vänster VD Mattias Bodin, Huvudvärkssjuksköterska Jolin, patient Irene Rösberg
google-play-badge
Download_on_the_App_Store_Badge_SE_blk_100317