Nyheter

mhea_l-sqr

31 oktober 2022

Euro Accident erbjuder som första försäkringsbolag nu sina kunder access till specialistvård för huvudvärksproblematik genom Migränhjälpen. Euro Accidents försäkringstagare som söker vård för återkommande huvudvärk kan nu vara säkra på att snabbt få neurologkontakt för utredning och diagnostik av sina svåra huvudvärksproblem.

newsokt21

12 november 2021

Migränhjälpen är en digital specialistklinik för behandling av patienter med svår huvudvärk och migrän. Bolaget startade i augusti 2020 och har redan fått in över 3000 patienter. Nu öppnar Migränhjälpen en fysisk mottagning i Stockholm för att även kunna erbjuda patienter med kronisk migrän behandling med Botoxinjektioner.

mh_logo-l-sqr

8 september 2021

I början av året genomförde Migränhjälpen sin första patientenkät. Där frågade vi våra 100 första patienter om vår tjänst och hur nöjda de är med det vi erbjuder. Vi fick in hela 57 svar och resultatet är mycket glädjande och visar att vi erbjuder en bra tjänst som uppskattas av patienterna.

mh_logo-l-sqr

11 maj 2021

Migränhjälpen är en digital specialistklinik för behandling av patienter med svår huvudvärk och migrän. Bolaget tar nu in 10 miljoner baserat på en pre-money värdering på 35 miljoner kronor från befintliga ägare och nya investerare, däribland Almi Invest och AddHealth Media.

mh_logo-l-sqr

28 augusti 2020

Idag lider runt 1,4 miljoner människor i Sverige av migrän och av dessa har drygt 200 000 den svåraste formen, så kallad kronisk migrän. Nu kan patienter med svår huvudvärk och migrän få hjälp online av neurolog.

mh_logo-l-sqr

5 mars 2020

Almi Invest investerar 2,5 miljoner kronor i Jönköpingsbolaget Migränhjälpen, den första digitala vårdgivaren specialiserad på migrän. I emissionen på drygt 6 miljoner deltar även AddHealth Media, befintliga ägare och nya investerare.

Pressklipp

mh_p4nyheter

12 oktober 2022

Inslaget hittas 01:20 in i sändningen. 

mitti_mh

12 oktober 2022

Stora slipmaskiner, spackel och stegar. I det som varit en ortopedavdelning i Gamla Karolinskas huvudbyggnad öppnar en ny neurologisk mottagning. Det kan behövas. Patienter med migrän, MS och epilepsi får ofta köa för att få vård.

Untitled_

23 september 2022

Migrän, som drygt 1,4 miljoner svenskar lider av är mer än bara ”lite huvudvärk” och leder till produktionsbortfall som beräknas kosta samhället årligen cirka 5 miljarder. Genom den digitala specialistvårdgivaren Migränhjälpen får patienter, oavsett hemvist, neurologisk bedömning av sina besvär samt löpande stöd, rådgivning och behandling för att både förebygga och lindra anfallen.

Abbvie_podd

13 juni 2022

Gäst: Johan Nyberg, specialist i neurologi, driver Stortorgets neurologmottagning i Helsingborg och grundare av den digitala verksamheten ”Migränhjälpen”.

mh_breakit-220526

26 maj 2022

Plötsligt blixtrar det till framför ögonen, smärtan i huvudet är nästintill outhärdlig och det känns som att ögonen ska sprängas.

Det är verkligheten för många av de drygt 200 000 svenskar som lider av migrän. Trots att problemen är så utbredda har det varit svårt att få rätt diagnos och därför rätt behandling.

Untitled-15

5 oktober 2021

Är du en av de drygt 200 000 svenskar som lider av kronisk migrän men inte har fått hjälp i den allmänna vården? Eller är osäker på om du verkligen lider av kronisk migrän? Nu kan du få hjälp på migranhjalpen.se, en digital tjänst som fungerar som en lättillgänglig neurologimottagning i mobilen eller på din dator. 

Untitled-14

24 maj 2021

Knappa åtta månader efter starten tar den digitala specialistkliniken Migränhjälpen in mer kapital och nyanställer. Målet framåt är att utveckla den digitala plattformen, men också att skapa en fysisk klinik. 

mh_dn

11 maj 2021

Många människor med migrän i Sverige har inte möjlighet att få behandling av neurolog eller huvudvärksspecialist, trots att de lider av en svår och handikappande huvudvärkssjukdom. Sommaren 2020 startades därför Migränhjälpen, Sveriges första digitala specialistläkarmottagning för migränpatienter från hela landet.

mh-didigital

11 maj 2021

Migränhjälpen lanserades i höstas och arbetar idag med 15 neurologer. Hittills har den digitala specialistkliniken tagit emot 1.400 patienter med huvudvärk och migrän.

News_doktorn

21 september 2020

Patienter med kronisk migrän är en patientgrupp som har svårt att få hjälp på specialistkliniker. Flera erfarna neurologer som arbetat med fokus på migrän fick nog och tar nu hand om patienterna på en nystartad digital migränklinik, Migränhjälpen, för att effektivisera migränvården.

mh_breakit_2

5 mars 2020

Nästan 1,4 miljoner svenskar lider av migrän i dag och av dem har ungefär 200.000 den svåraste formen. 

Men de senaste åren har bjudit på goda nyheter för de som är drabbade. Nya behandlingar har gjort att frekvensen av de plötsliga huvudvärksattackerna har kunnat sänkas. De dåliga nyheterna är att det är brist på läkare som kan skriva ut behandlingarna.

Presskontakt

Tobias Kvick
Marknadschef

tobias.kvick@migranhjalpen.se

App-Store
Google-Play

Frågor relaterade till app eller vår vårdtjänst

Kontorsadress

Framstegsgatan 23
171 64 Solna

almi_logo
EU-flag
SVF_ass_samarb_rod4
Pa-uppdrag-av_vit-1