Så fungerar det:

symbol av person med blixt

Du kan använda vår tjänst via webben eller genom vår app. Vi rekommenderar att du använder appen, för att få tydligare notiser.

Du får först svara på ett par korta frågor för att få en bedömning om vi skulle kunna hjälpa dig, eller om du bör söka dig till en fysisk vårdgivare.

Om vi tror att vi kan hjälpa dig kommer du vidare till ett längre frågeformulär, med djupgående frågor om din huvudvärk och din övriga hälsa. Om du är under 20 år eller har frikort så kostar besöket ingenting.  Annars kostar ett besök till läkare hos oss 200/250 kronor

Läs mer om våra patientavgifter här

symbol med pil
symbol av förstoringsglas

När du fyllt i och skickat in ditt formulär hamnar du i väntelista hos oss. Vår målsättning är att en av våra läkare ska kontakta dig inom 3 vardagar, efter att ha analyserat dina svar.

Kontakt tas i chatten, och ofta har läkaren lite kompletterande frågor.

Rityta-4-kopia-2

Efter ditt första besök hos oss börjar du fylla i din dagbok. Du bokas för besök till en huvudvärksspecialiserad sjuksköterska, som går igenom information kring din huvudvärksdiagnos och livsstilsfaktorer. Därefter bokas du tillbaka till läkaren, och denne går igenom din dagbok, ställer diagnos och sätter vid behov in behandling.

google-play-badge
Download_on_the_App_Store_Badge_SE_blk_100317