Jobba hos oss

Helt nya förutsättningar

Migränhjälpen bryter ny mark med digital specialistvård för ökad livskvalitet för fler patienter och bättre nyttjande av sjukvårdens resurser. Vill du hjälpa oss att hjälpa andra?

Att jobba hos Migränhjälpen är att arbeta inom en vårdorganisation långt ifrån den typiska vårdgivaren. Vi är ett ungt expansivt och entreprenöriellt företag som är snabbrörligt och först och främst digitalt, och vi är alla passionerade för problemet vi löser.

Inom teamet finns erfarenhet från Akademiska sjukhuset i Uppsala, Karolinska Universitetssjukhuset, Swedbank, MinDoktor, Business Sweden samt en rad olika startups. Vi har därigenom även tidigare bedrivit kvalitetsvård, fått verksamheter att växa liksom kastat om spelplanen med nya lösningar. Ödmjuka som vi är vet vi däremot att vi aldrig blir fulländade, så delar du vår passion och vill bidra till vår resa - hör av dig!

MH_1028608645

Värderingar och kultur

Vi är fast beslutna att ge exceptionell vård genom transparens, rådighet, lagarbete, öppenhet, innovation och ständiga förbättringar.

Våra värderingar empatiska, effektiva & ansvarstagande är de vägledande principerna som formar hur vi arbetar och interagerar med varandra och våra patienter. När man bryter ny mark och har höga ambitioner är det viktigt att vara ödmjuk och våga misslyckas och vi arbetar med inställningen att alltid iterera för att förbättra, och när det går oss vägen ser vi till att fira och dela denna seger tillsammans!

Lediga tjänster

Neurolog, fast tjänst - 100% digital

Heltid/deltid | Distans/Hybrid

Våra anställda

1_AAC

Åsa Cidh
MAL / Neurolog

SG

Sam Gill
Vårdadm. ansvarig, NKMH

JB_c

Jolin Bernstone
Sjuksköterska

JH

Jimmy Hyttsten
CFO

MA-temp

Madeleine Andersson
Sjuksköterska

AlT_c

Ann-Elise Tammar
Sjuksköterska

1_CvS

Caroline Von Stenglin
Neurolog

MaS

Mats Siljehult
Verksamhetschef

EH-temp

Elin Holm 
Bitr. Verksamhetschef

1_VR

Vendela Ros
Sjuksköterska

CT

Charlotta Tönsgård
VD

MS

Maria Strajnic
Produktägare

Ett internationellt team

Vårt team sammanför kunskap, passion och talang från många olika kulturer och platser.

15

Talade språk

13

Representerade länder

33

Medarbetare

Vi finns på:

Framstegsgatan 23
171 64 Solna
kundtjanst@migranhjalpen.se

Om Migränhjälpen

På Migränhjälpen ser vi till att fler personer med svår huvudvärk och migrän ges möjlighet till adekvat utredning och behandling. Vi startade år 2020 och kom att bli världens första digitala vårdtjänst som är specialiserad på migrän och har sedan dess tagit emot fler än 7 000 patienter. Vi är ett expansivt och entreprenöriellt företag som organisatoriskt sett är långt ifrån den typiska vårdgivaren. Hos oss är strukturen platt och beslutsvägarna korta så varje medarbetare både kan och förväntas komma med förslag som implementeras.

Teamet på Migränhjälpen består idag av nitton neurologer varav fyra är fast anställda, sex sjuksköterskor och åtta övriga medarbetare, som antingen arbetar på distans eller på något av våra kontor i Jönköping och i Stockholm. Utöver den digitala specialistvårdtjänsten för migrän driver vi även en neurologmottagning i Solna dit vi på uppdrag av Region Stockholm tar emot patienter som remitterats för neurologisk specialistvård.

Grundat: 2019

App-Store
Google-Play

Frågor relaterade till app eller vår vårdtjänst

Kontorsadress

Framstegsgatan 23
171 64 Solna

almi_logo
EU-flag
SVF_ass_samarb_rod4
Pa-uppdrag-av_vit-1