Om Migränhjälpen

Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare och sjuksköterskor. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Ny klinik

Migränhjälpen ansöker nu om att starta en fysisk klinik för specialiserad neurologisk vård inom Vårdval Neurologi, Region Stockholm. Mottagningen kommer vara belägen på Gamla Karolinska sjukhuset och ta emot neurologiskt sjuka invånare med behov av specialiserad vård och botoxinjektioner. Mottagningen kommer också vara huvudkontor och centrum för distansvård inom migrän. Du kommer få vara med i utvecklingen av en modern digifysisk neurologklinik. Migränhjälpen vill utöka den fysiska verksamheten med ca en specialistläkare per halvår.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Migränhjälpen arbetar du på mottagning med kallelser, botoxinjektioner och du assisterar läkare med förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar dessutom med migränsjukvård på distans med motiverande samtal och uppstart av injektionsbehandlingar. Du handleder nya kollegor och rapporterar till kvalitetsregister. Du utvecklar våra flöden och processer tillsammans med vår medicinskt ledningsansvariga läkare.

Erfarenhet och krav

Svensk legitimation som sjuksköterska. Erfarenhet av neurologisk mottagning eller avdelning är meriterande. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Vi tror att du är en driven person som brinner för att inom öppenvård hjälpa invånare och samtidigt vill utmanas genom att bryta ny mark med utveckling av digital vård.

Anställningsvillkor

Heltid, eller enligt överenskommelse. Du blir placerad på kliniken på GKS. Individuell lönesättning. Heltid 40 h / vecka med möjlighet till deltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuell.

Ansök

Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 22 augusti. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor

T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se