Om Migränhjälpen
Migränhjälpen är en privat men offentligt finansierad vårdgivare. Vi bedriver idag digital distansvård för patienter med kronisk migrän samt huvudvärksvård till kunder hos försäkringsbolag. Teamet består idag av ca tjugo deltidsanställda neurologer och ca tio övriga medarbetare. Migränhjälpen får sina intäkter i form av besöksersättning. Läs mer om oss på vår hemsida: www.migranhjalpen.se.

Vår verksamhet
Migränhjälpen bedriver distansvård för patienter med migrän. Vi driver migränvård på primärvårdsnivå med Region Halland som beställare. Dessutom ansöker vi nu om att starta en specialiserad fysisk klinik på Gamla Karolinska sjukhuset med Region Stockholm som beställare. Distansvården sköts med asynkron chatt eller videomöte. Den bedrivs med fördel på deltid, icke kontorstid och på valfri plats. Du arbetar i vår kommunikationsplattform och journalför i Webdoc. Du har tillgång till sjuksköterskor för livsstilssamtal och uppstartsmöten inför injektionsbehandling samt botoxinjektioner. Du samarbetar nära med vårt huvudkontor som kommer vara beläget på Gamla Karolinska sjukhuset. Du tillsammans med övriga teamet är med och vidareutvecklar rutiner och vår plattform så att patientarbetet hela tiden blir mer effektivt. Du gör skillnad för invånare som inte kommer i kontakt med specialistkompetent neurolog på sin hemort. Du har hos oss stora möjligheter att påverka företagets framtid och så småningom även en internationell etablering.

Dina arbetsuppgifter
Som läkare på Migränhjälpen är det du som ansvarar för bedömning av inkommande ärenden, tar digitala besök, bedömer och förskriver läkemedel och annan behandling. Du arbetar per ärende.

Erfarenhet och krav
Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens eller ST inom neurologi. Även andra specialistexamen som smärtläkare eller allmänmedicin kan komma i fråga. Goda kunskaper i svenska och god datorvana krävs. Vi tror att du är en driven person som brinner för att hjälpa invånare som inte kommer fram i sin vårdapparat. Du utmana genom att bryta ny mark inom vårdens digitala utveckling.

Anställningsvillkor                                                                                                                                                                
Deltid. Betalt per hanterat ärende.

Ansök
Vi välkomnar ansökningar löpande med CV och personligt brev. Det första urvalet sker efter 1 juni. Mejla ansökan till jobbansokan@migranhjalpen.se  Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt och frågor
T.f. verksamhetschef Mats Siljehult, 070-575 46 18 eller mats.siljehult@migranhjalpen.se