Snart öppnar
Neurokliniken Migränhjälpen

Vi utvecklar vår verksamhet ytterligare för att uppfylla vårt mission om att tillgängliggöra kvalificerad vård för neurologiska besvär för fler drabbade. Migränhjälpen öppnar en specialistmottagning i Stockholm där vi kommer att ta emot fysiska besök, utöver de digitala migränbesök som vi kan ta emot redan idag.

I januari 2023 kommer vi öppna upp möjligheten för dig som läkare att remittera dina patienter med migrän eller andra neurologiska besvär som kräver specialiserad neurologisk vård till oss. 

Inom Region Stockholms stod i oktober i år 1 642 personer i kö till neurolog med väntetider från 28 veckor för ett första besök till specialistmottagning. Vi står redo att ta emot icke-akuta neurologpatienter, inte minst de svårast sjuka migränikerna, och på så sätt avlasta den offentliga sjukvårdens begränsade neurologresurser som då kan frigöras till andra diagnosgrupper eller mer kritiska fall.

"Väntetiderna för att träffa neurolog inom regionen är förnärvarande nästan sju månader vilket vi vill hjälpa till med att korta ner."
Mattias Bodin, VD för Migränhjälpen

MH_neurokliniken_primary

NÄR: Januari 2023
VAR: Huvudbyggnaden, Gamla Karolinska Universitetssjukhuset, Framstegsgatan 23
OM KLINKEN: Kliniken har 10 behandlingsrum, och vid start är vi tre specialistläkare neurologi och sex specialistsjuksköterskor.
EX. PÅ KOMPETENSOMRÅDEN: Huvudvärk, Parkinson, cervikal dystoni, epilepsi
EX. PÅ BEHANDLINGAR: Högspecialiserad migränvård och botulinumtoxin-behandling av neurologiska åkommor

Vill du veta mer och få ytterligare information om klinken och dess öppning är du välkommen att kontakta oss på neurokliniken@migranhjalpen.se

Intresserad av att jobba hos oss? Se våra lediga tjänster på den fysiska och digitala mottagningen. 

google-play-badge
Download_on_the_App_Store_Badge_SE_blk_100317

SOCIALA MEDIER

KONTAKT

kundtjanst@migranhjalpen.se

Öppettider: vardagar 9 - 17

Vårt mål är att besvara dina frågor inom 48 timmar.

vardvalhalland
Företagshälsor_liten

Migränhjälpen Norden AB org nr 559214-1104